Link :: 07.12.2004 :: 18:50 Witam all !! Założyłam tutaj bloga, bo na tenbicie mi się spierdzielił :( Mam nadzieje, że tutaj przetrwam dosyć długo :]
Jeszcze napisze, bo terazz musze uciekać.... :) Paaaaaaa
PS. Pozdróffki for: Kropek, Asia, Kingula, Janush i cała resztka :flower: Komentuj(2)
Link :: 07.12.2004 :: 20:14 Wszystko się chrzani . Nie wiem po co stworzyłam tego bloga, ale przynajmiej będe miała się komu wyżalić i nie usłysze żadnych komentarzy :] . z natury jestem pesymistką :/ także wątpie czy coś miłego tu napisze... :] Ogólnie stwierdzilam , że życie jest całkowicie dodupowe i nie warto się męczyć żyjąc. Wszystkie (nie no prawie wszystkie) moje znajomości się spierdoli__ i w wiekszości ja się do tego przyczyniłam :/ Jeden gość sie do mnie uczepił i nie daje spokoju, drugi natomiast jak to przeczyta pomyśli, że to o niego chodzi, a tak nie jest. I mam pytanie: czemu tak się dzieje, że ludzie, którzy zasługują na miłość, ją tracą ?? :| Komentuj(0) Link :: 07.12.2004 :: 20:15 Co mam zrobić, żeby pozbyć się natrętnego, tępego i wogóle obciachowego chłopczyka ?? Jego SMS-y, które pisze do mnie, po prostu mnie dołują, bo są tak samo tępe jak on . Prosze napiszcie mi cosik, coś żebym umiała się go "grzecznie" pozbyć :] A więc nadal twierdze, że : ŻYCIE JEST DODUPOWE !!!!
No coż...tak to jest.... ................. eh.......... kończe, bo już mi się nie chce pisać jeśli ta nota się nie zapisze to chyba wywale kompa przez okno :/
Pozdróffki dla: Asi, Kinguli, Kropka, Janusha i całej resztki :P !!!! Komentuj(2) |
|